UW CABRIOKAP REINIGEN & BESCHERMEN 

Het is van uiterst belang om uw cabriokap in goede conditie te houden. Buiten dat een schone kap er goed uit ziet; is het ook bevorderlijk voor het doek. Wanneer groene aanslag lang op de kap blijft zitten vormen groene stippen zich als gevolg. Deze opeengehoopte algen maken het doek erg droog en hierdoor kunnen er scheurtjes of andere schade ontstaan. 

Een cabriokap behandeling bij Preyde Automotive betekent niet alleen dat uw kap weer in topconditie komt, wij maken bij een cabriokap behandeling namelijk uw hele auto schoon. En dat is geen simpele wasbeurt; Wij zorgen namelijk dat alle groene aanslag van uw auto verwijdert wordt. Denk hierbij aan de raamrubbers, deursponningen, wielkasten en velgen. Uw auto verlaat gegarandeerd stralend onze werkplaats.

Het reinigen en impregneren van uw cabrio dak duurt gemiddeld 24 uur. Dit komt omdat zelfs na het drogen met de waterstofzuiger de kap nog een nachtje uit dient te dampen alvorens wij de impregneer laag aan brengen.

De gemiddelde prijs van onze behandeling is 200 euro excl. btw

Voor iedere cabriokap maken wij VOORAF een op maat gerichte prijs.

Wij hebben ervaring met alle auto merken, van ieder merk is er al wel een cabriokap bij ons geweest voor een behandeling. De meest voorkomende merken zijn bij ons toch wel: Saab, Fiat, Mini, Porsche, BMW en Smart.

Ook werken wij samen met 900 classic (Saab specialist) in de waarderpolder te Haarlem en voorzien voor hen alle Saab cabriokappen van een complete metamorfose. 

Ook zijn wij in staat uw cabrioletkap te voorzien van een zogeheten Fabric Coat. Dit is eigenlijk een ceramische coating, met extreem hydrofobische werking (water afstoting) speciaal ontwikkeld voor de cabrioletkap. Bij deze coating zal er absoluut geen water aan het stof hechten. De kap blijft dus ECHT droog. Hoe gek dat ook klinkt, dit is een duurder, maar meesterlijk product. Informeer hiervoor naar de voorwaarden. De meerprijs van deze behandeling is 100 euro excl. btw. En daarbij bent u de auto ipv 24 uur; 48 uur kwijt.

Tevens kunt u bij ons ook terecht als uw cabriokap niet (helemaal) meer werkt. Geeft de kap een storing, of wilt deze niet meer openen of sluiten? Twijfel dan niet en bel ons direct.